Aalborg - fredag 31. marts, lørdag 1. og søndag 2. april 2017

Forside


Nordjyllands største livsstilsmesse

design, bolig, have, håndværk, oplevelser, fritid, sundhed, mad, vin, velvære, rejser, småbørn og modsvar designmarked.

Velbesøgt forårsmesse på trods af solrigt forårsvejr

Weekendens tørvejr og høje temperaturer holdt ikke nordjyderne fra at komme indenfor til messe i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC). Næsten 20.000 drog til forårsmesse, hvor der var inspiration og oplevelser til både børn og voksne.

225 udstillere har fredag, lørdag og søndag stået klar i AKKC, for at tage imod de 19.649 messegæster, der lagde vejen forbi forårsmessen. Besøgstallet er en fremgang på lidt over 600 messegæster i forhold til sidste år.

Blandt nyhederne på årets forårsmesse var det helt nye Food Market, hvor messegæsterne kunne smage på og købe en stor variation af nordjyske fødevarer, og Fashion2Go, der lørdag og søndag indeholdt modeshows med tøj fra nogle af Aalborgs førende butikker.

- Det er altid spændende, når vi forsøger at bringe noget nyt ind på messen. Det nye Food Market har været utroligt godt besøgt, og man kan sige, at det også er noget, der falder ind i tidens trend. Området Fashion2Go er vendt tilbage igen efter et års pause, og vi må konstatere, at det er noget, messegæsterne synes er spændende. Der har i hvert fald været fyldt op ved stort set hvert eneste af de i alt otte modeshows, fortæller Ernst Trillingsgaard, direktør i AKKC.

Også Modsvar Designmarked var et af messens nye tiltag. Her stod 20 designere klar til at vise deres produkter frem for messegæsterne og fortælle om deres samarbejde i designfællesskabet Modsvar.

- Det har været en rigtig god oplevelse for os. Det er første gang, vi er på en messe og møde vores kunder face to face, og det har været spændende for designerne at kunne fortælle om og sælge deres produkter, fortæller Chrisstine Johannsen, der er stifter af designfællesskabet Modsvar, hvor en gruppe designere sælger deres produkter sammen på én online platform.

Småbørnsmesse tiltrak børnefamilierne
Småbørnsmessen så for første gang dagens lys sidste år i samme weekend som forårsmessen. Dette blev gentaget i år, og her har udstillerne været godt tilfredse med, at børnefamilierne har været forbi for både at få inspiration, vejledning og købe produkter til familien.

- Vi er meget positivt overrasket. Der har været rigtig god aktivitet på messen, og det peakede lørdag middag mellem kl. 11-15, hvor der var tæt pakket. Det er rigtig dejligt som udstiller, når der er så meget gang i den. I år har vi fokuseret på at lave en stand, hvor familierne kunne søge inspiration i stedet for at fokusere så meget på salg nu og her, og den strategi har vist sig at være rigtig god, fortæller Søren Lyager Svalgaard, butikschef i BabySam Aalborg City Syd.

Forårsmessen er en årligt tilbagevendende begivenhed i AKKC, og i år var det 49. gang, at dørene blev åbnet til den familievenlige messe.


Messens åbningstider

Fredag 31. marts 2017 kl. 12 - 17
Lørdag 1. april 2017 kl. 10 - 17
Søndag 2. april 2017 kl. 10 - 17

Entre
Ved indgangen
Entré 60 kr. ved døren
Pensionist og studerende 40 kr.
Barn (0-13 år) Gratis adgang ifølge med voksne

Online billetsalg
Voksen 50 kr. (Spar 10 kr. pr. billet)
Køb billet her

Messeadresse:
Aalborg Kongres & Kultur Center
Europa Plads 4
9000 Aalborg

FORÅR '17 - Katalog


 

Mød Jysk Rejsebureau på FORÅR '17
I december flyttede de til endnu større lokaler i Aalborg og skræddersyer årligt ca. 20.000 eventyrlige rejser til hele verden. Mød dem på stand A 115 for en snak om dine rejsedrømme!

Har du guld i gemmerne, som kan være noget værd?
Få dine klenodier vurderet af Peter Holm fra Nordjysk Auktion, også kendt fra tv-programmet 'Mit kæreste eje' på TV2 Nord. Mød ham på stand D 96 lørdag og søndag kl. 14-16. 

Velkommen indenfor på nyt fødevareområde!
Det store spisekammer slår dørende op på FORÅR '17, hvor fødevarevirksomheder fra hele landet serverer godt håndværk med masser af kærlighed. Kig ned i Garderobegaden!