Aalborg - fredag 5., lørdag 6. og søndag 7. april 2019

Forside

Velkommen på FORÅR'19 | HUS&HAVE


Her er messen for dig, der er på udkig efter en tømrer, en murer, en VVS’er eller andre til dit næste byggeprojekt. Måske søger du en anlægsgartner til dit næste haveprojekt, eller måske et firma, der kan klare hele entreprisen for dig? Med andre ord: Skal der renoveres hus eller anlægges en smuk have, så er FORÅR '19 stedet!


Mød Claus Dalby

Lørdag den 6. april kl. 12.00, 13.30 og 15.00
Krukker er et godt sted at begynde, hvis man holder af havearbejde og planter. En hel have kan synes overvældende, hvorimod det er hurtigere og nemmere at tilplante krukker – mange eller få – og derefter arrangere dem på forskellig vis.

Claus Dalby er kendt for sin sans for farver og for sin udsøgte måde at kombinere planter på. I sit foredrag præsenterer han en lang række sammensætninger af blomster, der egner sig til krukker. Desuden introduceres løvplanter, hvis blade passer smukt ind i forskellige farvesammenhænge og fremhæver blomsterne.


Kom indenfor i Fru Pedersens have

Fredag den 5. april kl. 14.00
Blogger Anette K. Pedersen fortæller om haveglæde, lidt om at bruge haven som en forlængelse af huset, indretning af uderum, hyggekroge, stilleben og dyr i haven. Glæden ved af avle sin egen mad, ja alt det der gør haven til det bedste sted i verden.


Kenyas dyreliv og Mombasas hvide strande

Søndag den 7. april kl. 11.00
Kom med på en fantastisk ”rejse” til Kenya igennem dette rejseforedrag, med vores erfarne rejseleder Bettina Giversen. Hun inviterer dig med på en rejse til dette spændende østafrikanske land hvor hun selv har boet i flere år. På foredraget viser Bettina billeder fra højdepunkterne på dette års grupperejse, og fortæller om de oplevelser der venter.

Foredragsholder: Bettina Giversen


Søren Ryge kommer til Aalborg

Søndag den 7. april kl. 13.00
Søren Ryge har nok en af Danmarks kendteste haver. Sådan går det, når han har sendt direkte fjernsyn fra den i over 25 år. Han har taget fri fra den på noget så have-helligt som en søndag i april og vil underholde en times tid med gode råd og oplevelser fra sit efterhånden livslange haveliv. Hunden er ikke med.


Eksotiske Thailand – større og bedre end nogensinde før

Lørdag den 6. april kl. 14.00 og søndag den 7. april kl. 14.00
I Bravo Tours elsker vi Thailand, og vi har gjort det lige siden, vi fløj der til for første gang for 20 år siden. Louise Bakgaard har en forkærlighed for landet, hvor hun selv har boet, og nu tager hun dig med blandt vores mest populære rejsemål i landet. Hør både mere om ren badeferie, kombinations- og oplevelsesrejser og rundrejser i Østens mest populære rejseland.


FORÅR '19 er ikke kun HUS&HAVE!

Messen er også for dig, der søger inspiration til velvære - det kunne være den næste rejse til udlandet eller oplevelse i Danmark. Det kunne også være til håndgribelige produkter, der gør livet lidt skønnere.

Som en integreret del af FORÅR’19 | HUS&HAVE byder vi indenfor til en hal fyldt med OUTLET, hvor du kan gøre en særlig god handel, samt til en hal fyldt med fødevarer i vores populære FOOD MARKET, hvor virksomheder fra hele landet serverer godt håndværk med masser af kærlighed ...


Nykåret verdensmester i gastronomisk mad modtager Forårsprisen 2019

Fredag den 5. april kl. 12.15
Kokken Kenneth Toft-Hansen fra Svinkløv Badehotel i Fjerritslev vandt i januar guld ved det prestigefyldte Bocuse d'Or, som er det uofficielle verdensmesterskab i kogekunst. Han satte således Nordjylland på det gastronomiske landkort, og den 37-årige køkkenchef kan nu også se frem til at modtage Forårsprisen 2019, der uddeles i forbindelse med åbningen.


Min Fantastiske Afrikarejse – I kørestol, på Safari i Kenya

Søndag den 7. april kl. 14.30
Palle Brøndum havde en drøm om at opleve det storslåede afrikanske dyreliv. At han sidder i kørestol skulle ikke være en hindring. Kom og hør Palle fortælle om sin rejse til nogle af Kenyas fantastiske nationalparker, og om hvordan det blev startskuddet til et arbejde for at give andre de samme muligheder for en safarirejse på trods af handicap.

Foredragsholder: Palle Brøndum


Spanske Costa del Sol – sol, sommer og verdensklasse oplevelser

Fredag den 5. april kl. 13.00, lørdag den 6. april kl. 12.00 og søndag den 7. april kl. 12.00
Costa del Sol opfylder alle krav til en fantastisk ferie, hvis du spørger os. Lækre strande, gode hoteller, skøn mad og ikke mindst verdensklasse oplevelser. For den spanske solkyst er en del af Andalusiens skatkammer, hvorfra man let kan besøge storbyer som Sevilla og Malaga, det smukke palads Alhambra – der er Spaniens mest besøgte attraktion, et væld af golfbaner og meget mere. Louise Bakgaard har boet der i tre år, og hun giver sine bedste tips til en god ferie.


Klar til Kilimanjaro

Lørdag den 6. april kl. 11.00
Kom og hør personlig træner Jesper Thomsen fortælle mere om hvilke oplevelser og udfordringer der venter på Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg. Jesper deler sine bedste billeder og historier fra Kilimanjaro, som han har besteget 6 gange.

Foredragsholder: Jesper Thomsen


Ubeskrivelige sandstrande og attraktive priser i Golden Sands

Fredag den 5. april kl. 14.30, lørdag den 6. april kl. 13.00 og søndag den 7. april kl. 13.00
Tag med på en rejse til Golden Sands i Bulgarien. Christian Thomsen fortæller om alle rejsemålets herligheder, for han har nemlig selv boet der, og ved derfor, hvorfor du skal rejse dertil til sommer. Her finder du bl.a. strande i verdensklasse, skønne oplevelsesmuligheder og et særdeles attraktivt prisniveau – både når rejsen skal bestilles, og når du er der. Vi flyver selvfølgelig direkte fra Aalborg med det nordjyske flyselskab, Great Dane Airlines.

FOOD MARKET

Godt håndværk - og masser af kærlighed ...!
Fødevarevirksomheder fra hele landet serverer godt håndværk med masser af kærlighed! Læs mere >>

OUTLET i Fundamentet

Pris, pris og atter pris ...!
Mærketøj og isenkram i lange baner – her kan du spare rigtigt mange penge! Læs mere >>

OPLEVELSER & VELVÆRE

Forårets komme giver lyst til forkælelse ...!
Velvære og oplevelser, herunder ophold, rejser o.l. er et stort hit på messen! Læs mere >>