Aalborg - fredag 5., lørdag 6. og søndag 7. april 2019

Forside


Velkommen på FORÅR '19

Nordjyllands førende messe med fokus på alt til huset og haven

Velkommen på FORÅR'19 | HUS&HAVE

Her er messen for dig, der er på udkig efter en tømrer, en murer, en VVS’er eller andre til dit næste byggeprojekt. Måske søger du en anlægsgartner til dit næste haveprojekt, eller måske et firma, der kan klare hele entreprisen for dig? Med andre ord: Skal der renoveres hus eller anlægges en smuk have, så er FORÅR '19 stedet!

Messen er også for dig, der søger inspiration til velvære - det kunne være den næste rejse til udlandet eller oplevelse i Danmark. Det kunne også være til håndgribelige produkter, der gør livet lidt skønnere.

Sideløbende med FORÅR’19 | HUS&HAVE byder vi indenfor til en hal fyldt med OUTLET, hvor du kan gøre en særlig god handel, samt til en hal fyldt med fødevarer i vores populære FOOD MARKET, hvor virksomheder fra hele landet serverer godt håndværk med masser af kærlighed.

200 udstillere står klar til at dele ud af deres kompetencer og give en masse inspiration og idéer. Der vil desuden være fri adgang til en lang række fagrelevante events.


 

FORÅR '19 SÆTTER STORT FOKUS PÅ ALT TIL HAVEN

Mød Claus Dalby, Søren Ryge og mange andre!
I 50 år har forårsmessen i Aalborg Kongres & Kultur Center været stedet, hvor sæsonens nyheder indenfor HUS og HAVE er blevet præsenteret over for nordjyderne. FORÅR ’19 sætter denne gang et helt særligt fokus på alt til HAVEN!

På 800 kvadratmeter i tilknytning til scenen i Aalborghallen etableres et stort haveområde. Her vil der udover stande være et hyggeligt torv, hvor der arrangeres korte events i løbet af messen og kendte ansigter vil kigge forbi.

Søren Ryge Petersen er en historiefortæller i særklasse, der i en menneskealder har fastholdt os foran skærmen. Han fortæller om haven, naturligvis. Claus Dalby er kendt for talrige bøger om haver og blomster. Claus fortæller om drømmehaven og kommer med masser af gode tips. Mød også bloggeren Anette K. Pedersen fra Fru Pedersens have, som fortæller lidt om, at bruge haven som en forlængelse af huset, indretning af uderum, hyggekroge, stilleben og dyr i haven. Glæden ved af avle sin egen mad og meget andet.

Mød de tre som følger: Anette fredag kl. 14.00, Claus Dalby 3x i løbet af lørdag og Søren Ryge søndag kl. 13.00


 

FOOD MARKET

Godt håndværk - og masser af kærlighed ...!
Fødevarevirksomheder fra hele landet serverer godt håndværk med masser af kærlighed! Læs mere >>

OUTLET i Fundamentet

Pris, pris og atter pris ...!
Mærketøj og isenkram i lange baner – her kan du spare rigtigt mange penge! Læs mere >>

OPLEVELSER & VELVÆRE

Forårets komme giver lyst til forkælelse ...!
Velvære og oplevelser, herunder ophold, rejser o.l. er et stort hit på messen! Læs mere >>

KUNST PÅ FØRSTE

Udstil og sælg din kunst i AKKC!
Er du billedkunstner, keramiker, glaskunstner, skulptør eller udøver din kunst på anden måde, så har du på FORÅR ’19 mulighed for at vise dine værker frem for ca. 20.000 nordjyder! Læs mere>>