Aalborg Kongres & Kultur Center | Fredag 12., lørdag 13. og søndag 14. marts 2021

Forside

Velkommen på FORÅR HUS OG HAVE


Her er messen for dig, der er på udkig efter en tømrer, en murer, en VVS’er eller andre til dit næste byggeprojekt. Måske søger du en anlægsgartner til dit næste haveprojekt, eller måske et firma, der kan klare hele entreprisen for dig? Med andre ord: Skal der renoveres hus eller anlægges en smuk have, så er FORÅR HUS OG HAVE et godt sted at starte!


FORÅR HUS OG HAVE er også ...

... for dig, der søger inspiration til Oplevelser og Velvære - det kan være nye motionsformer, cremer og behandlinger, eller måske den næste rejse til udlandet eller oplevelse i Danmark. 

Som noget helt nyt på FORÅR HUS OG HAVE byder vi indenfor til Vintage Deluxe Marked i Fundamentet (underetagen), hvor nogle af Danmarks bedste vintagebutikker er samlet under ét tag.

I salen i Europahallen vil der igen være fyldt med fødevarer i vores populære Food Market, hvor virksomheder fra hele landet serverer godt håndværk med masser af kærlighed.

Og så er der premiere lørdag og søndag på Kunst på Første, hvor en række billedkunstnere, keramikere, glaskunstnere, skulptører m.fl. lørdag og søndag byder indenfor på førstesalen og viser sine værker frem ............


 

Food Market

Godt håndværk - og masser af kærlighed ...!
Fødevarevirksomheder fra hele landet serverer godt håndværk med masser af kærlighed! Læs mere >>

Kunst på Første

Lørdag 13. og søndag 14. marts - begge dage kl. 10-17.
Hele førstesalen i Aalborg Kongres & Kultur Center indrettes til stande med kunst! Læs mere >>

Oplevelser og Velvære

Forårets komme giver behov for sol og forkælelse ...!
Velvære og oplevelser, herunder ophold, rejser o.l. er et stort hit på messen! Læs mere >>

Vintage Deluxe Marked

Vintage Deluxe Marked er stedet, hvor nogle af Danmarks bedste vintagebutikker er samlet under ét tag.
Læs mere >>


Velkommen som udstiller!

Der er mange gode grunde til at være med som udstiller på FORÅR HUS OG HAVE, fredag 12., lørdag 13. og søndag 14. marts.

Vi forventer i lighed med tidligere års messer ca. 20.000 besøgende primært fra Aalborg-området, men også fra resten af Nordjylland.

En messe er afgjort det mest økonomiske og mest effektive medie, hvis I vil skaffe jer nye kunder og emner og dyrke dem I kender. Her kan I se hinanden i øjnene og gøre handler på stedet.

Vi bestræber os på, at messens udstillere repræsenterer et højt fagligt og professionelt niveau, og at de således sammen kan skabe en unik synergi. 

Se standplan og priser >>

Send os en uforpligtende forespørgsel >>